Vakantiehuisjes in Frankrijk

Momenteel 11.094 Vakantiehuisjes beschikbaar

Header
<

Volop Natuur in de Ardeche

Houdt u van natuur dan is een vakantiehuisje in het prachtige Ardeche zeker een aanrader. In Ardeche staat de natuur voorop er zijn schitterende druipsteengrotten waarin u zich onder begeleiding wel tot 100 meter onder het zeeniveau kunt afdalen waar u zich kunt bewonderen aan druipsteenpilaren van calciet die vanuit de grond omhoog zijn gegroeid wat een aanschouwing geeft die amper te beschrijven is zo mooi!

Landtong Ardeche

Naast de druipsteengrotten vindt u prachtige bossen waar u kunt wandelen en mooie rivieren waarin u met de kano uren kunt vertoeven en op plekjes kan komen waarbij u het gevoel krijgt dat u in een film zit zo mooi! Uiteraard komt u tijdens een wandeltocht ook watervallen tegen waar u lekker kunt pootje baden al met al Ardeche is geschikt voor mensen die een actieve vakantie willen en bovenal van de natuur willen genieten!

Waterval

En wat dacht u als u aan in de kano op de rivier zit en u vaart onder een echte arc die u normaal gesproken alleen in de film tegenkomt, zeker een gezicht wat u eens moet meemaken!

Arc over de rivier